Ukrudt forgår - nu
også bæredygtigt

 

Vores isolerende skum

Herbicidfri ukrudtsbekæmpelse med skum

I den herbicidfrie ukrudtsbekæmpelse med skum og varmt vand, den såkaldte hedt vand skummetode, fremstilles et tørt skum med tilsætning af vand og trykluft, som virker isolerende. Resultatet: Varmt vand kan blive længere på ukrudt som mælkebøtte og kæmpe bjørneklo eller mos og dermed eliminere dem.

Efter påføring af skummet forbliver det synlig mellem 5 og 15 minutter - afhængig af overfladen og udetemperatur. Derefter er det borte uden rester.

Varmt vandskum 2000 isolerende skum - Egenskaber

Isolerende skum til varmtvandsskumsystemet

HWS 2000 isoleringsskum anvendes i vores varmtvandsskumproces og er et produkt baseret på milde overfladeaktive midler til herbicidfri termisk ukrudtsbekæmpelse. Det anvendte skum l. Det ekstraheres fra kokos og palmekerne olier.

Varmtvandsskum 2000 er fuldt biologisk nedbrydeligt og kræver ikke mærkning. Skummet tiltrækker ikke insekter (f.eks. Myrer, hveps).

 

HWS 2000 isoleringsskum - forbrug

Det isolerende skum til varmtvandsskumsystemet til effektiv overfladebehandling er klar blandet. Den leveres i udskiftelige beholdere, så genopfyldning ikke er nødvendig. Forbruget af isolerende skum HWS 2000 er mellem 3 og 4 liter til 1.000 liter varmt vand. Mængden af skum afhænger af den vegetation, der skal reguleres, og kan indstilles kontinuerligt på systemet.

WGK = 1, let vandforurenende produkt, let og fuldstændigt bionedbrydeligt

 

Du kan også se vores flagskibs HWS ekstra isoleringsskum

Vil du vide mere om giftfri ukrudtsbekæmpelse, få en uforbindende demonstration. Bestil her


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted Tlf. 2276 1288, Cvr.Nr. 40235639, E-mail: hkstef@city.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk