Ukrudt forgår - nu
også bæredygtigt

Hvorfor herbicidfri ukrudtsbekæmpelse?

Anvendelsen af ​​glyphosat i offentlige rum har længe været en del af en bredere debat om herbicidet. Dets sikkerhed på tværs af både den offentlige sektor og landbruget er stadig i spørgsmål.

I de senere år har der været en stærk bevægelse i lovgivningen omkring anvendelsen af ​​herbicider som glyphosat. Dette er blevet ledet af offentlighedens bekymring om sikkerheden ved glyphosat brug i offentlige rum.

En stigning i interessen for den herbicidfrie bevægelse har medført forandringer inden for organisationer og offentlige enheder, såsom råd og entreprenører. Beslutningstagere over hele verden har frivilligt besluttet at forbyde brugen af ​​kemikalier inden for deres distrikter med henblik på at flytte til en mere bæredygtig og miljøvenlig levevis. Entreprenører og servicevirksomheder følger denne ændring, og for at forblive konkurrencedygtige, er ombordlægning af herbicidfrie løsninger som en del af deres produkttilbud for at sikre, at de stadig vinder bud.

HWS-metoden er ideel til enhver entreprenør, et råd eller en organisation, der søger at reducere brugen af ​​herbicider fra deres praksis og erstatte det med det mest omkostningseffektive og effektive alternativ.

Det er velegnet til enhver organisation, der skal udføre en bred vifte af arbejdspladser, når man håndterer udvendige rum. Sikker til brug i offentlige områder, på brugspladser eller i et hvilket som helst rum, der kræver en miljøvenlig behandlingsmetode, udgør ingen trussel mod mennesker, dyr eller miljøet.

HWS-metoden blev udviklet ikke kun for at afhjælpe bekymringer vedrørende brugen af ​​glyphosat omkring mennesker og miljøet, men også at tage fat på dets funktionelle begrænsninger som et ukrudtsbekæmpelsesprodukt.

Hvordan fjerner HWS-metoden de funktionelle begrænsninger omkring glyphosat?

HWS-metoden kan bruges til behandling i alle væder på en hvilken som helst overflade året rundt (reducere omkostningerne ved nedetid og muliggøre bedre planlægning af arbejdskraftressourcer).

HWS-metoden behøver ikke at have løbende operatørcertificering eller træning.

HWS-metoden kræver ikke, at brugeren bærer beskyttelses tøj.

HWS-metodenleverer øjeblikkeligt synlige resultater.

HWS-metoden er en herbicidfri løsning

 

Hvorfor valget af HWS-metoden som en herbicidfri tilgang, kan gavne din virksomhed?

HWS-metodent giver den mest effektive måde at dræbe vegetationen på. Der er behov for færre behandlingscykler om året sammenlignet med enhver anden alternativ termisk metode til bekæmpelse af ukrudtsbekæmpelse. Det betyder, at der kræves mindre arbejdskraft i løbet af året, hvilket reducerer overheadomkostningerne. Udover at dræbe planten steriliserer HWS-metoden også omkring frø og sporer, der endnu ikke har spundet, hvilket reducerer genvækst.

Ved at kombinere den mest effektive metode, har de mindste behandlingscykler om året og evnen til at sterilisere frø og sporer, HWS-metoden de laveste ejeromkostninger og driftsomkostninger i det alternative herbicidfrie rum. Fordi den kan bruges til mere end kun ukrudtsbekæmpelse, taler den kommercielle sag til brug af HWS-metoden for sig selv.

Ønsker du at flytte din organisation væk fra sin afhængighed af glyphosat?

Hvis du vil finde ud af, hvordan HWS-systemet kan hjælpe din organisation med at være mindre afhængig af glyphosat, skal du kontakte mig i dag.

Vil du vide mere om giftfri ukrudtsbekæmpelse, få en uforbindende demonstration. Bestil her


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted Tlf. 2276 1288, Cvr.Nr. 40235639, E-mail: hkstef@city.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk